Home Learning timetable

We have based this timetable on the timetable that we follow in school, however the activities can be completed in any order and the timings are a rough a guide. Please organise the day to suit your own personal situation.

Please send photos of the children's work to Class Dojo – in the same way that you do for their homework.

The home learning resources will be uploaded onto the school website each morning and any videos needed will be uploaded onto Class Dojo.

As part of our Safeguarding responsibilities we will need to have daily contact with each family. Therefore, we have suggested that each child sends a good morning video on Class Dojo to start their day. This just needs to be a quick hello.

9:00am	Send a good morning video on Class Dojo.
9:00am	Home learning activity - Reading (20 minutes)
9:20am	Home learning activity – Handwriting (10 minutes)
9:30am	Home learning activity – English (1 hour)
10:30am	Break time
10:45am	Home learning activity – spelling (15 minutes)
11:00am	Home learning activity – Maths (1 hour)
12:00pm	Lunchtime
1:00pm	Workout!
1:15pm	Home learning activity – Topic lessons (1 hour and 15 minutes)
2:30pm	Story time